Senaste artikel
Home » Nyheter » Abbas missnöjd med frun?

Abbas missnöjd med frun?

I dag, framför UN:s mest antisemitiska organ, UNHRC,  bad Mahmoud Abbas, palestiniernas president om internationellt beskydd från Israel.  På samma tid får hans fru livsavgörande hjälp på Israeliskt sjukhus.

Äktenskapsproblem?

Abbas upp-och-neråtvända värld slutar inte förvåna.  Både ledare från Fateh och Hamas har fått sina anhöriga inlagda och hjälpta på Israeliska sjukhus de senaste åren.  Man undrar vart de skall få hjälp ifrån om de lyckas med sina mål att få Israel av kartan och utrotning av världens judar?

De kanske gillar inte sina närmaste?

Franska högsta domstolen har dömt BDS-aktivister för förtal och hatfull propaganda mot Israel.  Det är glädjande nyheter.  BDS, som har sagt att de motsätter sig två-stats lösningen och att det är oförenligt med Israelisk och Palestinska stat på samma gång, har faktiskt förtjänat att förbjudas och i många universitet i USA har de nu blivit förbjudna.  Svenska Palestinagrupperna håller dock fast vid rörelsens budskap och jobbar aktivt med att få svenska företag att bojkotta Israeliska produkter och företag.  Statligt bidrag, om det finns, till Palestinagrupperna är nåt som vore rättast att gick till någon annan verksamhet…

Nu inne på fjärde veckan av våldsamheter i Israel har ett tiotal israeler mördas och ett hundratal skadas.  Tidigare i dag försökte en ung palestinier att attackera en israelisk soldat men blev skjuten.  Tragiskt slut på ett liv som PA har stulit barndomen ifrån med indoktrinering och hat.

Golda Meirs berömda ord : ”Fred kommer när palestinierna lär sig älska sina barn mer än de hatar oss” har tyvärr aldrig varit mer aktuella.

Fortsätt stå för Israel och glöm inte Samfundets föreläsning i ABF-Huset den 10 november med Helene Lööv som kommer att tala om högerextremism i dagens Sverige.

About Viktor Hardarson

Digital dialogperson för Samfundet Sverige-Israel i Stockholm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*